Munkáink


Mobil beléptetés applikáció
Az Anteus Ticket Controll mobil beléptetést és parkolást segítő alkalmazása az Anteus Kft. által forgalmazott beléptető rendszerek kiegészítőjeként nyújt lehetőséget a kényelmes és gyors parkolásra.
PARTNER
Anteus beléptető rendszerek
PLATFORM
Android
Ipari jelölési folyamat szabályozás
A jelöléstechnikai eszköz és a jelölések ellenőrzését végző kamera munkáját kontrolláló felület készült,amelyen a megfelelő jogosultságú felhasználó monitorozhatja és szoftveresen finomhangolhatja a jelfeliratozás folyamatát az ún. HMI-n. A projekt különlegessége, hogy az ipari vezérlőszoftvereknél nem megszokott módon hangsúlyt fektettünk a felhasználói felület ergonómiájára, megjelenésére.
PARTNER
MasterPrint
PLATFORM
Windows
Fejjünk tehenet mobil alkalmazással
A projekt keretében a tehenészeti fejőházakban használt fejőgépek szívócsövén elhelyezett nyomásmérő által BlueTooth technológiával továbbított adatokat fejőházakra, azon belül pedig fejőgépekre bontva kumulálja és vizualizálja az Android alkalmazás. Az adatgyűjtés célja a tőgybetegségek okozta tejhozam csökkenés elkerülése.
PARTNER
MagiCom
PLATFORM
Android
Az Ön mobil alkalmazása

Lépjen kapcsolatba velünk és engedje, hogy kompetenciáinkat és szakmai tapasztalatainkat felhasználva segítsünk alkalmazása megálmodásában és megvalósításában.
A közös munka minden esetben üzleti elemzéssel veszi kezdetét, mely keretében üzleti igényeit a megvalósíthatóság alapján specifikáljuk. Ezt követően a tervezés, az implementáció és a tesztelés fázisain keresztül juthatunk el odáig, hogy mobil alkalmazását vagy online rendszerét éles üzembe helyezhessük. Munkánk azonban ekkor sem ér véget, hiszen a produkciós környezetben történő üzemeltetés és a monitorozás további szakértelmet igényelhet.

PLATFORM
iOS, Android, Windows Phone

Filozófiánk


Üzleti filozófiánk alapköve, hogy a hagyományos szolgáltató-megrendelő viszonyok helyett partneri kapcsolatokat ápolunk. Ennek köszönhetően Partnereinkkel az együttműködés egyenrangú lehet, hiszen semelyik fél sem érzi magát kiszolgáltatottnak. Legyen szó akár egy egyszerű weboldalról, egy trendi mobil alkalmazásról vagy egy összetett vállalatirányítási rendszerről, törekszünk Partnerünk céljainak és helyzetének részletes megismerésére; hogy Partnerünk nézőpontját maximálisan megismerve adhassunk tanácsot. Informatikai projektjeinket minden esetben egyedi megrendelésnek tekintjük, ezért célunk, hogy Partnereink szaktudásunkra és tapasztalatainkra alapozva megfelelő üzleti döntést hozhassanak a közeli és távlati célok, a kockázatok, valamint a továbblépési lehetőségek megfontolásával.
Büszkék vagyunk arra, hogy eddigi együttműködéseink során Partnereink legfőbb pozitívumként az üzleti korrektséget és a szakmai kompetenciát emelték ki. Célunk, hogy az egyes szakterületeken külön-külön és együtt is a technológiai fejlődést követve újabb ismeretekre és tapasztalatokra tegyünk szert, ezáltal legalább szinten tartsuk, de inkább fokozzuk informatikai tudásunkat.
YOUR VISION IS OUR REALITY - mottónk véleményünk szerint hűen tükrözi üzleti filozófiánkat, hiszen előrevetített üzleti célok és tervek informatikai eszközökkel történő megvalósítását tekintjük hivatásunknak.
CodeVision kft mobil applikáció fejlesztés CodeVision kft online weblap fejlesztés
Valami történt.